Wat vliegt de tijd. Het lijkt nog maar zo kort geleden dat hij overal mijn hulp bij nodig had. En kijk hem nu dan. Helemaal alleen beantwoord hij de vragen van de meneer aan de balie en zet zijn allereerste officiële handtekening voor op zijn paspoort. Weer zo’n momentje waarop ik het liefst de tijd even stil zou zetten. En hem later zou willen vertellen hoe trots ik nu op hem ben.

Liefs,
Elma

Related Posts
Instagram Slider
 • Today is Fathersday in Norway! So this post is for
  7 dagen ago by elmavanvliet Today is Fathersday in Norway! So this post is for all the Norwegian fathers. I wish you and your family a great day!  @norli_pyramiden  Thanks for the great picture!  #fathersday   #family   #stories 
 • In Purmerend was het vanmiddag al gezellig! Thanks liindaaheide voor
  1 week ago by elmavanvliet In Purmerend was het vanmiddag al gezellig! Thanks  @liindaaheide  voor jullie leuke foto! En iedereen die vanavond afgesproken heeft, heel veel plezier!!  #vriendinnenquiz   #fun   #friends 
 • Jaa! Zin in morgenavond bij het postkantoordelft Lekker bijkletsen met
  1 week ago by elmavanvliet Jaa! Zin in morgenavond bij het  @postkantoordelft  .Lekker bijkletsen met een wijntje, lekker eten, foute grappen maken en gewoon even de boel de boel laten. En natuurlijk de eerste vers van de pers Vriendinnenquiz uitpakken:-) Can't wait ! Feest! En thanks allemaal voor jullie leuke reacties op mijn oproep om zelf met je vriendinnen af te spreken! Morgen proosten er door héél Nederland vrouwen op hun vriendschappen en elkaar. Zo onwijs leuk. Wat mij betreft nu al een mission accomplished! Tot morgen allemaal!  #qualitytime   #girlfriends   #fun 
 • Lieve lieve Tom! Over 2 nachtjes word je alweer 5
  2 weken ago by elmavanvliet Lieve, lieve Tom! Over 2 nachtjes word je alweer 5 jaar. En wat is de tijd voorbij gevlogen. Je bent geen hummeltje meer die altijd mijn hand vasthoudt, maar je bent ineens groot. Een échte jongen die stoer én verlegen, lief, grappig en eigenwijs is. En ik geniet van heel veel dingen die we samen doen, maar een van mijn favorieten zijn de gesprekken die we samen hebben. Ik hou van jouw kijk op de wereld en hoe je die heel geduldig aan me uitlegt. En ik genoot ervan om te zien hoe je de afgelopen weken uitkeek naar je
 • Goedemorgen
  2 weken ago by elmavanvliet Goedemorgen..❤️
 • De winactie voor de Vriendinnenquiz is vandaag afgelopen Alle winnaars
  2 weken ago by elmavanvliet De winactie voor de Vriendinnenquiz is vandaag afgelopen. Alle winnaars gefeliciteerd! Niet gewonnen? De Vriendinnenquiz is vanaf vandaag te bestellen. En binnenkort ook te koop bij  @koekwausdenbosch  , volgens ons dé leukste winkel in Den Bosch. Fijn weekend!  #inspiration   #denbosch   #loveit 
 • Winactie! Be the reason someone smiles today! We geven vandaag
  2 weken ago by elmavanvliet Winactie! Be the reason someone smiles today! We geven vandaag en morgen weer 20 quizzen weg! Hoe? Door jouw vriendinnen in het zonnetje te zetten. Want hoe vaak vertel jij de vrouwen met wie je de slappe lach hebt, uren kunt kletsen en die jouw leven een stukje leuker maken eigenlijk hoe belangrijk ze voor je zijn? Hoe doe je mee? Meedoen is simpel. Post een foto die je laat glimlachen en die je wilt delen met je vriendinnen en tag ze samen met  @elmavanvliet 
 • Ik hou van reizen Ik ben dol op het ontdekken
  2 weken ago by elmavanvliet Ik hou van reizen. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe landen en het ontmoeten van nieuwe mensen. Verhalen lijken haast als vanzelf te ontstaan als je onderweg bent en je jezelf van alles afvraagt. Ik was vorige week in Noorwegen voor events over mijn boeken. Had ik veel zin in en ik had alleen maar mooie outfits in mijn koffer gedaan. En maar één dikke trui. Gelukkig was er ook tijd om Trømso even in te lopen. Met een dikke trui, een sjaal en mijn jas aan had ik het nog steeds koud. Om me heen zag ik
 •  Feest! Win n van de 100 Vriendinnen Quizzen!
  3 weken ago by elmavanvliet - - Feest! Win één van de 100 Vriendinnen Quizzen! Vanaf vandaag tot en met vrijdag staan hier elke dag 20 Quizzen klaar om te versturen. Ons plan is om zoveel mogelijk quality time met vriendinnen te organiseren. Dat doen we door met zoveel groepjes vriendinnen massaal op 9 november af te spreken. Hoe meer steden, dorpen, restaurants, kroegen of huiskamers, hoe leuker! Doen jullie ook mee? - Laat in een weten wat jouw beste/leukste/grappigste quote over vriendschap is. - dit bericht en vergeet natuurlijk je vriendinnen niet te . Oh en vergeet niet om de 9de in je agenda
Facebook Pagelike Widget