10 jaar na het uitkomen van Mam, vertel eens is er nu het boekje Lieve Mama, wat ik je graag wil zeggen Een persoonlijk en lief cadeautje dat je zelf maakt om je moeder te laten weten dat ze bijzonder is.

In 2005 kwam het boek Mam, vertel eensuit. Een boek dat ik ooit maakte voor mijn eigen moeder. Ik had nooit kunnen of durven dromen dat er er 10 jaar later zoveel moeders hun eigen Vertel Eens boek zouden gaan schrijven voor hun eigen kinderen en kleinkinderen.

In de inleiding die ik in 2005 schreef stond dat ik haar te weinig had verteld hoe belangrijk ze voor me was. En door de verhalen/verzoeken blijkt dat we het nog steeds lastig vinden om je moeder te zeggen dat ze bijzonder is. Omdat er nooit tijd is, omdat je niet precies weet hoe of omdat je geen leuke manier kunt vinden.

Daarom heb ik Lieve Mama, wat ik je graag wil zeggen gemaakt. Een lief cadeautje om aan haar te geven.Een boekje dat je zelf heel makkelijk maakt door het geven van antwoorden op de vragen, en het maken van leuke creatieve opdrachtjes. We hebben ons best gedaan om een prachtige uitvoering te maken en er alvast mooie quotes in te zetten. Zodat het samen met jouw verhalen en herinneringen of foto’s die je erin kunt plakken een uniek en persoonlijk cadeautje is. Om haar te bedanken en haar iets van jou te geven dat blijvend is.
En als je boekje af is.. Dan kun je de achterkant van de wikkel gebruiken om jouw boekje mooi in te pakken.
Ik wens jullie allemaal veel plezier met het maken van het boek. En voor alle moeders die het boek krijgen. Veel plezier met het lezen van jouw eigen boek. Een boek gevuld met verhalen speciaal voor en over jou. Ik hoop dat je nieuwe dingen zult lezen en terug zult denken aan mooie momenten.

Liefs,
Elma

Related Posts