“Vaak neem ik te weinig tijd om te luisteren naar de verhalen van mijn mama over vroeger. Mijn mama heeft nooit de kans gekregen om samen met haar moeder een boek in te vullen, omdat mijn oma dementie had en helaas is overleden. Wat zou het leuk zijn om mijn oma’sverhalen over vroeger nog eens na te kunnen lezen. Om nog eens te lachen om haar grappige verhalen of de warmte van haar persoonlijkheid opnieuw te beleven.

Mijn mama, mijn voorbeeld, is ontzettend sterk. Ze vocht tegen borstkanker met een ontzettend positieve instelling. En ze won. Ze stond haar vader bij toen mijn oma dement werd. Elke dag ging ze bij hem langs, terwijl ze er ook altijd voor haar moeder was. Na het overlijden van haar vader stond ze, als enig kind, klaar voor haar moeder. Ze ging werken en bezocht daarna elke dag mijn oma. Ze stond haar met veel liefde bij tot haar laatste dag. Ondertussen leverde ze een stille strijd tegen kanker. En naast dit alles is ze een prachtige vrouw voor mijn vader en een topmama voor mijn broer en mij.

Ik kijk ernaar uit om de band met mijn moeder te versterken door samen met haar het boek ‘Mam, Vertel Eens’ te schrijven. Het zou erg mooi zijn om al deze verhalen later te kunnen delen met mijn kinderen. Het leven gaat zo snel en we vergeten wel eens dat later soms sneller komt dan je denkt.”

Related Posts
  • tromgeroffel de gelukkige winnaar van de winactie is liindaaheide Gefeliciteerd!
  • Prcies een maand geleden organiseerden we een Family Love event
  • Waarom aandacht het mooiste cadeau is dat je kunt geven
  • Bij december denk je aan cadeautjes gezelligheid en samenzijn Maar
  • Hoe tof is dat? Er is een heuse Elma van
  • WINACTIE WIN EEN QUIZ NAAR KEUZE! Steeds vaker zien we
  • Een ode aan alle werkende moeder en vaders Vorige week
  • Trots! Wat zijn de Finse Vertel Eens edities prachtig geworden!
  • Hoe vierden jouw Oma en Opa eigenlijk Sinterklaas? Als je
Facebook Pagelike Widget

Onze shop is rondom de feestdagen gesloten. Tussen 21 december 2018 en 6 januari 2019 worden bestellingen bewaard en vanaf maandag 7 januari weer verwekt. Fijne dagen! Sluiten