Dear Friend, wat ik je graag wil zeggen is het boekje waar je zelf heel makkelijk een persoonlijk en lief cadeautje van maakt voor een goede vriendin.

Ik wilde het al een hele tijd maken. Een lief cadeauboekje dat je zelf maakt en aan een vriendin geeft. Omdat ik geloof dat het in het leven niet draait om dingen, maar om de herinneringen die je maakt met mensen die belangrijk zijn. Mensen zoals je vriendinnen.

DearFriend, wat ik je graag wil zeggen 
is het boekje waar je zelf heel makkelijk een persoonlijk en lief cadeautje van maakt. Omdat je het, met behulp van vragen en creatieve opdrachten vult met persoonlijke verhalen voor en over haar.
We hebben ons best gedaan om er een prachtig uitgevoerd boekje van te maken, dat al gevuld is met mooie quotes en illustraties. Samen met jouw verhalen en persoonlijke herinneringen en foto’s maak je zo een blijvend en uniek cadeautje.

En als je boekje af is.. Dan kun je de achterkant van de wikkel gebruiken om jouw boekje mooi in te pakken.

Ik heb tijdens het maken van het boekje heel veel terug gedacht aan de mooie, hilarische en leuke herinneringen aan mijn eigen vriendinnen. Vriendinnen die belangrijk voor me zijn. Omdat ze van me houden om wie ik ben. Ik zou ze nooit meer willen missen.

Ik hoop dan ook dat er met deze boeken veel grappige, mooie en lieve herinneringen vastgelegd worden. En dat er veel vriendinnen zullen zijn die met een glimlach rondlopen. Omdat ze weten dat ze belangrijk zijn..

Liefs,
Elma

Related Posts