“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
 • Niets kan me blijer maken dan het maken van mooie
 • Have a great Monday get a new perspective make
 • Happy Fathers day to all the amazing dads around the
 • Wie van jullie heeft het boekje Voor Papa gekocht en
 • Kluste jij vroeger ook weleens met je vader? In het
 • V A D E R D A G T
 • girlpower quote lifelesson
 • Tervetuloa Finland! What a pleasure it has been to work
 • Ja! Ik vind cht dat het soms te snel gaat