“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
 • Wow! Dat was een mooie dag gisteren Ik was spreker
 • Bye Bye buchmesse ! Thanks for a great time See
 • Its great to be at thebuchmesse again! I love meeting
 • The loves of my life Have a great weekend! kids
 • Were hiring! Family of publishers zoekt account manager Ik had
 • Delft The home of many creative companies and a great
 • I love it when someone really gets our mission Gracias
 • Zusjes vriendinnen en partners Je kunt je voorstellen dat
 • When you love your brother are very happy to
Facebook Pagelike Widget