“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
  • How often do you tell the important people in your
  • Food for thought quote lifequote remember
  • Gespot conceptstoretheupperside thanks lizetbeeknl voor de foto! enschede conceptstore invulboekjes
  • When the dog from the neighbors at the office wants
  • The most treasured gifts are the moments you create with
  • Het poziealbum gespot door collega Maaike sissyboy1982 in Gent poeziealbum
  • Gefeliciteerd mamalivensemm jetretteketet sannehekman maericke isaakphotography Jullie winnen een Vertel
  • happy Valentines Day!
  • Mijn eigen verhaal begint met het boek Mam vertel eens