“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
  • tromgeroffel de gelukkige winnaar van de winactie is liindaaheide Gefeliciteerd!
  • Prcies een maand geleden organiseerden we een Family Love event
  • Waarom aandacht het mooiste cadeau is dat je kunt geven
  • Bij december denk je aan cadeautjes gezelligheid en samenzijn Maar
  • Hoe tof is dat? Er is een heuse Elma van
  • WINACTIE WIN EEN QUIZ NAAR KEUZE! Steeds vaker zien we
  • Een ode aan alle werkende moeder en vaders Vorige week
  • Trots! Wat zijn de Finse Vertel Eens edities prachtig geworden!
  • Hoe vierden jouw Oma en Opa eigenlijk Sinterklaas? Als je
Facebook Pagelike Widget

Onze shop is rondom de feestdagen gesloten. Tussen 21 december 2018 en 6 januari 2019 worden bestellingen bewaard en vanaf maandag 7 januari weer verwekt. Fijne dagen! Sluiten