“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
 • Ik ben er dol op Mensen met liefde voor hun
 • Its Friday time to go make stories for Monday! friday
 • Uitgroeien tot een merk betekent ook dat je met je
 • sosanne85 Schreef dit in haar dagboek voor haar dochter na
 • De mooiste herinneringen maak je zonder WiFi Ik vergeet het
 • Het kan maar duidelijk zijn kids boss fun
 • Absoluut waar!  Repost van winkelvanpapier kaartje van
 • Samen met Antje Lifestyle uitgever van Unieboek uitgeverij het Spectrum
 • Krijgen jullie ook zon zin in vakantie van dit weer?