“Mijn ouders zijn mijn grote steun en toeverlaat. Ik heb een gezin met 2 kinderen en een man die veel in het buitenland werkt. De afgelopen jaren ben ik helaas ziek geweest. Mijn ouders zijn er altijd voor me…

Nadat mijn moeder deze zomer 3 beroertes achter elkaar kreeg (waar zij wonder boven wonder heel goed van hersteld is!) besef ik des te meer dat mijn ouders ook niet het eeuwige leven hebben. En er zijn nog zoveel dingen die ik van ze zou willen weten. Dingen waar we, in de drukte van alledag, niet zo snel over praten. De boeken ‘Mam, vertel eens’ en ‘Pap, vertel eens’ zijn een prachtig hulpmiddel om antwoord op mijn vragen te krijgen!”

Related Posts
  • Om te vieren dat de boeken naar de USA gaanhellip
  • Prachtig artikel in het adnl over de boeken Mam vertelhellip
  • Hello USA! Ik had 10 jaar geleden nooit durven dromenhellip
  • Have a good day!Thnx Pluumlekkersenleuks voor de foto PsWij gaanhellip
  • Terwijl de meesten van ons nog bezig zijn met eenhellip
  • De Sint ging dit jaar voor jou op zoek Ophellip
  • Have a nice day thursday breathe goodquote
  • Milestone! Our German website is online! We love our Germanhellip
  • Waarom tijd het mooiste cadeau is dat je kunt gevenhellip