[layerslider_vc id=”7″]
Welkom op Elmavanvliet.nl

Op dit platform staat het maken, delen en bewaren van herinneringen centraal.

10 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat er wereldwijd zoveel mensen hun eigen verhalen zouden gaan maken met behulp van mijn boeken. De vele verhalen die ik door de jaren heen gehoord heb, hebben me ontroerd, laten lachen en stil doen staan. Waar ze ook voor gezorgd hebben, is dat het mijn persoonlijke missie is geworden om mensen te helpen bij het maken van écht contact in de drukke wereld waarin we leven.
Ik hoop dat je geïnspireerd raakt door alle mooie verhalen en je uitgenodigd voelt om jouw verhaal met ons te delen.

MAM, VERTEL EENS

Toen mijn moeder ernstig ziek werd in 2001, stond mijn wereld op z’n kop. Ik had een vol en druk leven en plezier in de dingen die ik deed. Maar van het beeld dat mijn moeder er niet meer zijn zou, werd ik immens verdrietig.

Ik was ervan uit gegaan dat mijn moeder er gewoon zou zijn op de momenten dat ik haar nodig zou hebben. Bovendien realiseerde ik me dat ik haar nog zoveel wilde vragen. Over wie ze vroeger was, maar ook over de grote en kleine dromen in haar leven. Om antwoorden op al die vragen te krijgen, besloot ik een boek voor haar te maken: Mam, vertel eens.

Het was een compleet nieuw boek voor de boekenmarkt in 2005. Een boek dat niet vertelde, maar vroeg. Een boek dat je kreeg, maar ook weer terug moest geven. Toen een klein meisje aan me vroeg of ik ook zo’n boek voor haar vader wilde maken, besloot ik niet alleen om dat te doen, maar ook om mijn baan op te zeggen om me te richten op mijn liefde voor het verbinden van mensen door middel van verhalen.

Ik had toen nooit durven dromen, dat deze stap 3 miljoen verhalen zou opleveren van moeders, vaders, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen.

Het grootste cadeau van alles is dat mijn moeder er nog is. Ze is mijn allergrootste fan en een belangrijke bron van inspiratie voor mij.

HERINNERINGEN

Ik ben ervan overtuigd dat je de mooiste herinneringen samen maakt. Samen met de mensen die er uiteindelijk écht toe doen, zoals je gezin, vrienden en familie. Daarom maken wij boeken en spellen die helpen bij het maken, delen en bewaren van kleine en grote momenten en herinneringen.

BOEKEN EN SPELLEN
  • De Vertel eens-boeken zijn een persoonlijk gesprek op papier. Door het beantwoorden van de vragen uit het boek schrijf je heel makkelijk je levensverhaal.
  • Met de Wat ik wat ik je graag wil zeggen-boeken, kun je iemand laten weten dat hij belangrijk voor je is.
  • De Vragenspellen brengen leuke, persoonlijke en grappige gesprekken op gang tussen ouder en kind.
  • Het Poëziealbum herintroduceert een eeuwenoude traditie en verbindt generaties.
  • Door te schrijven in de Dagboeken realiseer je je dat het leven vol leuke en bijzondere momenten zit. Bovendien vergeet je ze nooit meer.

CONNECT, SHARE, REMEMBER

boeken verkocht wereldwijd
3.000.000

titels gepubliceerd
42

aantal landen
12

[layerslider_vc id=”10″]